Pyret!

Idag äntligen fick Irma rida på lilla hästen Pyret! Pyret bor ute på bondgården i stugan och Irma har spanat länge på hästarna som bor där. Hon har spanat, matat och pratat om djuren länge! Efter att hon premiär red på skyltsöndagen mitt inne i stan och stor gillade det tänkte vi att hon kunde få börja rida...iaf prova :) 

Så i em blev det en tur på Pyret, en fin och lugn svart ponny, ute i skogen. Och Irma var så glad. Så detta blir att höra om.



Kameran!

När Irma får stå bakom kameran! Klick klick klick kan man höra och man hittar ett gäng!! med bilder i telefonen! En del bra en del mindre bra! Olika effekter har hon också lyckats få till! 








Hej trots!

Då chackar vi in i 3-års trotsen! Dessa perioder alltså! Jag kan växla allt mellan mutor, övertalningsförsök, raseriutbrott och gossiga mamman på 1 minut! Det är fantastiskt vad en snart 3-åring kan framkalla hos en. Jösses! Men trots är ju bra trots allt :) utveckling på hög nivå sker! Älskade Irma!

Mellan dessa trotsutbrott har vi en väldigt pratglad tjej, som är så duktig på att berätta vad hon gjort på förskolan och vilka hon lekt med. Och för att inte glömma, sången! Det sjungs också mycket nu, mycket julsånger men det gillar vi! Det är otroligt kul att ha en 3 åring, om man bortser från de trotsutbrott då :) Så här hemma pratas och sjungs det en hel del men också spelas spel, memory och pussel ligger i topp nu! Goa Goa unge! 







4 månader!

Lilla skruttan redan 4 månader. Och självklart jämför jag vilt och längd på mina två små godingar och Line slår Irma med hästlängder! Det är en stadig liten dam vi har. Var ner till Bvc häromdan och vågen stannade på härliga 7,3kg! Vilket Irma vägde när hon var 8 månader! Hehe tokigt värre! Men Line är en väldigt glad och nöjd liten dam ändå, värmer alla våra hjärtan med sitt leende och det är inte långt till skratt hos henne! 

Häromdan var det premiär för gröten, några små smakskedar fick det bli och det var nog skumt! Och goa Irma ville vara med och hjälpa till! Men vi stressar inte på med vanlig mat, hon verkar klara sig fint på amningen än :) Förutom smakupplevelser tränar vi på att rulla runt. Hon gillar mest att ligga på rygg fortfarande eller sitta upp i famnen. Och även här, no stress. Hon får gärna vänta lite med att börja rulla runt och krypa, lugnast för mig 😉






Öh uh eh

Oj vad det pratas nu. Line pratar mer än gärna och då när som, även nattetid! Detta är inte lika populärt hos mig men vad ska man göra :) 

Idag blev det en tur till Mariebergsskogen där Irma lekte med Adrian och Line tittade nyfiket på. Vi hann även att hälsa på hästen och massa andra djur. Men det roligaste enligt Line var nog att komma ner för trapporna liggandes i vagnen, det killade nog gött i magen för oj som hon skrattade :) 







Ryggträning och situps

Line blir allt mer starkare och kan nu ligga på mage en liten längre stund innan det blir för jobbigt och tråkigt! Att sitta i bilstolen är också sådär, idag medans jag tränade passade hon på att försöka sätta/resa sig framåt i stolen :) så snart blir det väl inte så kul att hänga med mamma i gymmet. 




Julmånaden!

Julen är en av mina favorit högtider. Den får gärna börja så fort december blir och jag skulle vilja pynta huset A la USA-style, ni vet den där härliga fluffiga mycket saker fina juldekorationen. Lite som Pottery Barn :) Så därför blir jag så besviken när vädret ger vårkänslor. Jag vill ha snö så man kan vara ute och bygga snögrottor osv :)

Men nog om det, igår åkte vi in till stan för att få lite julkänslan, men stan var en besvikelse och ingen julkänslan inföll sig. Det blev en snabb shopping och Irma hann och rida på en ponny, 2 gånger! Och va så glad, så jag tror bestämt att vi får boka in ridskola! Kanske som julklapp? :) 






RSS 2.0