8 månader!

Japp idag är det 8 månader sen hon kom. Hon som vi älskar och kallar Line :) vår minsta goding i familjen. Hon som numera vinkar, står på huvudet, står på alla fyra, blåser/pruttar med munnen och skrattar. Hon som älskar sin storasyster och skrattar så fort Irma visar sig. 

Vi firade Lines 8 månaders dag med att som sedvanlig måndag åka och träna och sen slänga skräp. Sen blev det lite lek ute i trädgården och med mormor och morfar! En bra dag dock med lite för lite sömn, men man blir ju bara 8 månader 1 gång ;)






Bröllop!

I helgen var vi uppe i Söderhamn och fick vara med på ett jätte fint bröllop mellan min kusin Stefan och hans Joanna! Tåget upp gick jätte bra och det var en spännande tur för Line! På bröllopet skötte hon sig fint men gjorde klart att hon inte gillade kyrkklockorna :) och i väntan på brudparet passade hon på att få i sig lite snacks, närmare bestämt själva vigselprogrammet! På festen somnade hon tillslut med hörselkåpor i sin vagn. Tågresan hem var värre, då var det långt hem men det gick ändå! Det var en trevlig helg iaf :)








Statsäventyr!

Det har regnat hela veckan så idag tog vi oss in till stan med buss för att mysa till det på bibblan och sen en lunch på BK!  Väl hemma blev det en film i soffan innan det var dags att åka till skolan för att köra jympa med skolbarnen och både Irma och Line skötte sig perfekt, satt mest och spanade! :) 







Kryp

Line tränar nu för fullt på att krypa. Hon tar sig iaf bakåt och blir lätt irriterad när hon fastnar under div möbler. Hon står och gungar på alla fyra men har inte knäckt koden för att ta sig framåt! Men det kommer väl :) 

Något annat, som vi väljer att tro iaf, är att vinka. Den lilla armen med den lilla handen sträcks fram och ett lätt vink kommer. Ehj ej hej, är läten som hon gör samtidigt :) lilla godingen!





RSS 2.0