Sommarläge!

Go kväll.
Vips så var det sommarläge, och för att vara lite negativ så känns det som om vi vart lite snuvade på våren. Men inget att bli arg över :) nu kör vi sommar. Vi har äntligen dragit igång med att bygga altan. Midsommarhelgen är deadline. Och jag som älskar att pyssla och har svårt för att hålla mig borta får nu träna extremt mycket på att bara titta på. Ett ljumsk-bråck sättet stopp för mina handlingar 😔 Trist som busen. Men förutom den där lilla detaljen mår både jag och pyret bra. Hon har cirkus där inne och buffrar på bra! Härligt härligt. Vi längtar enormt mycket efter att bli 4!

Jag har tidigare nämnt lite namn som vi spånat på. Ett namn som figurerar mycket nu och som även Irma använder är Line. Bebis Line bor i mammas mage. Så vi får se om det är liten Line som kommer :)


En bra produkt!

Vill passa på att tipsa om en bra produkt. Har ikväll i 30min ägnat mig åt att fixa mina naglar. Jag älskar att ha fixade naglar då jag känner mig lite fräschare och finare om händerna. Men samtidigt vill jag inte lägga ut flera hundra i månaden på att få dem fixade...

För några veckor sen kom mamma med ett kit till mig från Depend med gel-lack och UV-lampa. Färgen får man köpa löst men allt annat följer med. Kitet kostar 500kr men är värt pengarna då det håller vad det lovar. Så nu kan jag fixa mina naglar själv utan att bli ruinerad. ( Sen att det inte ser proffsigt ut gör inget) Tack bästa mamma!!


En mini-semester

Hej på Er!
Här landat i soffan med smärtor vid revbenen. Misstänker att lilla pyret ligger där och kickar! Igår var jag ner till BM för mätning och provtagning, lyssna på hjärtat hann vi också. Irma var med och blev alldeles fascinerad av hjärtljudet och lyssnar på det nu hemma. Magen mätte 26cm och hon ligger troligen med ryggen ut, å det känns då det trycks ut en rumpa ibland ;)

I helgen var det fullt ös i trädgården. Planteringslådor och stenplattor fixades. Och jag kan ju inte låta bli så jag passade på att gräva upp lite jord, men får nog börja inse att min kropp inte klarar detta längre...Men imorn blir det en mini-semester! Bara ta det lugnt :)


Gravid

För en gångs skull känner jag mig riktig gravid, magen är nu lagom stor och i vägen för div. Att böja sig för att knyta skor eller sittandes luta sig fram är två saker som nu är lite mer komplicerade. Men jag njuter ändå. Pyret trycker ut sig enormt mycket och visar hjärna upp vad vi tror är rumpan ;) och hon buffar lite här och där. Jag är tillbaka i en trött-period och somnar sisådär runt 20.30 på kvällarna, om jag inte tvingar mig själv att vara vaken!

Irma försöker ibland med sin doktorväska lyssna på bebisen. Annars är det mycket snack från vårt stora pyre, hon frågar vad vi gör, hur dagen har varit och vad är det? Himla gossig är hon. Förutom att tjöta och lyssna efter bebis är det full fart ute på nya leksaken, studsmattan. "Heja Irma Heja Irma"! :) Så till helgen blir det nog ut och köpa skyddsnät!


GRATTIS!

Idag har det inte varit någon vanlig dag, nej för det är min pappas födelsedag, födelsedag 60! Självklart är han min och min brors världens bästa pappa! Pappa ställer alltid upp när man behöver det och ger en goda råd när det behövs. Är lugn som en filbunke och har alltid en förklaring till saker. Med strålande sol och blå himmel har vi firat honom ute i stugan med släkt och vänner. En mycket skön och fin dag.
 
Irma passade på att hälsa alla välkomna genom att stå och ropa HEJ! och efter det var kalaset igång :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnvakt!

Idag direkt efter jobbet och hämtning på förskolan stack jag och Irma in till stan för att handla födelsedagspresent till pappa och lite annat smått och gott. Det blev bland annat en tur in på H&M där jag fyndade lite sköna tunikor. Och att vara 2 år och medtvingad på stan och dessutom få sitta i vagn trots att man kan gå är helt förståeligt urtråkigt. Frustrationen hos både henne och mig gick inte koppla bort...Men för att underlätta shoppingen något och inte behöva jaga unge fick hon sitta med min iPhone, japp en perfekt barnvakt. Tur var så var hon ganska nöjd med den barnvakten och några sura miner blev det inte! Jag fick ju faktiskt lov att tänka till, att hon hade inte valt att gå på stan och hon är 2, klart att hon vill springa och busa! Så jag kunde helt enkelt inte bli arg eller irriterad på henne! (bara lite)

Till råga på allt var vi ju tvungna att åka förbi blomsterhandeln och mataffären också! Men, nu tar vi 4 dagars ledighet med bus och kalas! 😊


Utedag!

Åh vilken underbar dag det har vart idag. Hela helgen har visserligen varit bra. Började med att fynda en säng till Irma och igår fick vi lite sovmorgon och tog en lugn dag med kalas hos kusin Valle som fyllde 2år!! Idag startade vi denna soliga dag med jympa, sista passet för mig som ledare. Så först nästa år är jag tillbaka i mitten! Sen har vi varit ute hela dagen och grävt för Irmas sandstrand och spelat lite krocket och lekt!

Nu till veckan blir det jobb i 3 dagar sen långledig! Perfekt!


RSS 2.0