En kortare pause

En ny vecka är igång! Eftersom en huvudvärk gästade mig igår blev det inget crosspass men tog mig idag an en runda efter jobbet. Milen ska även springas denna vecka! :)

Förutom milen ska även en tenta tas an, den sista tentan innan kursen avslutas! Därav min dåliga uppdatering här. Men håll till godo!

Sov gott!


En sommar helg!

Go kväll på Er!

Jag och Irma sitter uppe hos mor i far och njuter av kvällssolen. Ett snabbfirande av mamma har vi hunnit med och tidigare idag firat en ny konfirmand. Inatt firade vi att Loreen kammade hem segern i Eurovision, välkommet! Igår firade vi lilla Wilmer som hade sin dopdag... Ja helgen har varit full med firande!

En helg med sol och värme börjar lida mot sitt slut, men inte hänger vi läpp för det ;) för bara om 3v skriver vi in SOMMARLOV i kalendern!! Så imorn startar vi upp en ny vecka med nedräkning och självklart med ett crosspass på kvällen.


Psst. Jag har visserligen inte sommarlov förens om 6v, men ändå :)


I did it!

Milen kan bockas av för denna vecka, känns skönt! De sista km sprang jag ikväll och det var en skön men väldigt varm runda. Men när man springer i en underbar natur med härliga vyer och bra musik i öronen kan det inget annat än kännas lätt!

Nu tänker jag vila under helgen, på sin högst köra lite styrka här hemma.. och självklart äta snacks ;)

Trevlig helg på er!


Redo för sommaren!

Nu är vi redo för värmen, som redan har kommit :) en pool och en "surfdräkt" till Irma fick bli dagens inköp. Plus i kanten var badbollen och badringen som följde med. Nu är det bara armpuffarna kvar så är vi super redo för stranden!! ;)


Älskade unge!



Barn gör inte som föräldrar säger, barn gör som föräldrar gör!


Det bästa!

Jag måste skryta, behöver inte ta semester, behöver inte ta kompledigt eller annat, utan kan med gott samvete njuta av solen trots att jag är på jobbet! Perfekt! Enligt mig ;)

Vad gör ni en dag som denna?


Det här med höger och vänster

Att studera sitt lilla hjärta som provar sig fram i allt är skoj och himla gulligt. Hon älskar att vara och rota i hallens lådor och prova mössor och halsdukar nu också försöka sig på skorna, att få dem på fötterna, vilket inte är helt lätt. Vanliga skor har hon inte kommit på knepet med än med däremot är de nya gummistövlarna lätt som en plätt att få på foten, och självklart på fel fot ;)


Go morgon

Vi har en härlig start här hemma denna onsdag, en trött Irma gosar runt och solen är redan framme och värmer! Jag ska strax bege mig till jobbet, tur att man har ett jobb där man kan vara ute mycket!

Ha en solig bra onsdag!


1 mil i veckan

Go kväll!


Inte lätt att le när solen skiner starkt!

Har precis landat i soffan hemma efter en otrolig varm och skön jobbdag och kvällskursen på Universitetet. Hann där emellan med ett varv i spåret, tillsammans med Irma. Att springa 3km med en barnvagn visade sig vara dubbelt så jobbigt, men det måste ju också resultera i dubbelt så bra resultat..eller?! ;) och medan jag kämpade på skrattade Irma gott när hon fick åka baklänges medan jag gjorde benböj och knuffade på henne!

Och med bättre resultat tog jag ikväll beslutet att jag ska försöka hinna med 1 mil i veckan! Ett roligt mål att uppnå, någon som är med mig? :)



Go morgon!

Ingen sovmorgon trots sent i säng igår, då är det tur att det finns Bolibompa!

Idag blir det en varierad dag, först är kosläpp se blir det shopping till trädgården, ja sen säger det sig självt vad det blir ;)

Men nu blir det att ta vara på tvätten för är man väl uppe är det väl lika bra att sätta igång! Ha en mysig lördag.


Delat intresse!


Det verkar som jag och Irma delar ett intresse, att greja med hår,
eller ja, jag låter visserligen min frisör Jenny greja mitt hår, men gör ständigt förändringar! Nu ska jag spara ut till långt och kanske lägga i en rödtonad färg...

Inspiration



Medan vi är ute i trädgården igen och härjar, bjuder jag idag på en bild från vårt vardagsrum, rättare sagt vardagsrumsbord. Ett bord
som jag och min far snickrade ihop för några helger sen! Det var när jag i all hast bläddrade i en miokatalog som jag fann ett soffbord men som varken passade storleksmässigt eller plånboksmässigt, så jag inhämtade inspiration och gjorde ett själv! Nu ska jag bara bestämma färg på bordsskivan...




En dag i trädgården och i bilen!


Det är torsdag, det är långhelg, det är fint väder. Mer kräver inte jag! Jag älskar långhelger när man får sådär lite extra tid med familjen hemma. Jobbet känns lite lättare när det inträffar långledighet.

Idag startade jag och Irma dagen vid 07, helt ok ändå. För hur jobbigt det än må vara att gå upp så är det så skönt med tidiga mornar, det är lugnt och tyst ute, och dagen känns extra lång! Efter frukosten var det trädgårdsröj, tillsammans med grannen slet vi upp x antal buskar och snyggade till och helt plötsligt vart det en mycket mer luftigare trädgård! Bilder kommer självklart!


Men efter en fm i trädgården var vi tvugna att se lite annat än jord så vi tog en en tur till Grums och sen till Forshaga för en kvällsfika hos familjen Östergren där Irma fick en liten lekstund med Alvin, medan Alice spanade läget! Godingar!


Att drömma!


Bildkälla: Fiskarhedenvillan

Drömmar! Sitter på jobbet och passar på att förgylla min rast med drömmar. Drömmen om en tomt med ett stort hus på. Av en slump hamnade jag på Fiskarhedenvillan och fick syn på deras nyaste tillskott, Falken, i husfamiljen.

Men nu är drömmen slut, jobbet kallar ;)

Ha en skön dag!

Psst....Jag trivs JÄTTE bra i huset jag bor i nu! Men våra framtidsplaner är och har varit att bygga nytt ;)

Grattis bästa pappa och morfar!

Det var visserligen igår vi firade min bästa pappa, firad på sin födelsedag som det ska vara. Vi käkade en god middag och Irma passade på att busa med allt och alla. Även här hittade hon saker att ha huvudet och även så gjorde vi ;)




En förkärlek!

 
Bildkälla: Sovtex.se

Sitter på jobbet och spanar efter div tyger och inredning till hemmet. Irmas rum är fortfarande inte helt klart men på god väg. Tyget med rosor som hänger i fönster idag är inte vår stil alls, det känns när man kliver in i rummet att det inte är vi. Så bort med de puttinuttiga rosorna och in med det marina, rödrandig gardin ska sys och hängas upp!
Provhängde tyget häromdan och det kändes sådär gör rätt! Härligt! Tyg till kuddar ska också införskaffas, lite rutigt, båtar och stjärnor, lika bra att köra på hela konceptet! En matta till vårt sovrum behöver också införskaffas och ett överkast! Ibland tror jag nästan vi är miljonärer :)

Den marina profilen är inte den enda förkärleken jag har, en annan förkärlek är barnvagnar, det finns så många fina och inger en mysig/trevlig känsla. Idag har vi en Teutonia cosmo och en Emmaljunga scooter, 2 helt olika vagnar som fyller 2 olika funktioner och förutsättningar. Nu vill jag fylla på vagnutställningen med en till..


Bildkälla: kopbarnvagn.se

Jag
är dock ensam om att tycka detta, men när jag idag gick in i barnvagnsbutiken kunde jag inte hejda mig. Sulkyn BOZZ BMX kallar sådär på mig som ni vet att vissa saker kan göra mot en. Dessutom säljs EN för 395:- ett kap enligt mig! Den är varmt välkommen hem till oss!


Ha en skön helg!


Schoolbag in hand..


Usch å fy, tanken av att Irma snart börjar förskolan är lite jobbig, men samtidigt ska det bli roligt och jag tror Irma kommer tycka detsamma, hon som bara älskar att leka med andra barn! Och innan man börjar förskolan måste man vara redo med div saker, som en ryggsäck. I helgen provade vi kusin Valles nya Kånken och självklart ska hon få en egen! Den var liksom som gjord för henne!



Nu ska vi bara välja färg...

 
Ljuslila             eller          vit


You bring us joy!


Tack och adjö!

Go kväll!


Bäst med jobbet: Vi har roligt!

Idag har jag gjort något som inte görs allt för ofta, jag har sagt upp mig från mitt extra jobb. Från och med den 3 juni är jag ledig VARJE helg och det känns super bra! Jag har jobbat minst 1 helg/månad utöver mitt ordinarie jobb sen 3år tillbaka, om än inte längre. Jag känner att jag har nått det jag vill med jobbet och jag kommer inte komma längre än dit jag är idag, det är dags att lämna pinnen vidare.

Förutom att jag har sagt upp mig har jag hunnit med från löpbandet och motionscykeln att vara ett moraliskt stöd till alla de som sprang vårruset i regn. Bra jobbat tjejer!

Ett annorlunda utseende

Om bloggen uppvisar ett annorlunda utseende så beror det på mina teknikkunskaper, så om något ser konstigt ut, lugn, det ordnar sig! Jag är i full gång med att ändra om bloggen och ska nu vända mig till de kunniga!

1cm tillgodo!

Bildkälla: Dinsko.se


I ett akut fall åkte vi in till stan idag för att kika efter nya skor till Irma. Jag trodde de hon fick i februari hade blivit för små så därför fick det bli skojakt idag. Halvt påväg ut ur DinSko för att åka mot ICA Maxi ångrade vi oss och tog hjälp av personalen, och tur var väl de! Med hjälp av dem mätte vi Irmas fot och vilken stl hon skulle ha, men så passade vi även på att mäte hennes nuvarande sko och det visade sig att hin hade 1cm kvar! Perfekt, de kommer hålla lagom tills att det blir sommar. Och eftersom sommaren lurar runt hörnet införskaffade vi 2 par sommarskor, i en större storlek såklart! Men det är svårt de här med skor till de små, rätt va det är så har de växt ur dem! Galet!

Förutom skojakt har jag och mannen hunnit med veckans cross-pass. 1 timme ute i tyrskogen med jogg och styrka! Alltid lika bra start på veckan! Nu rullar det bara på!

Ha en fortsatt bra kväll!


Söndagskväll!

Söndagskväll, sitter i soffan, äppelpaj i ugnen och muren är färdig, känns skönt. Jag och Irma har varit och firat Valle idag igen så nu är iaf jag mätt på tårta ett tag fram över. Men gott var det!

Igår gjorde vi klart muren här på framsidan. Buxbomen från Ikea är planterad och den nya brevlådan är på plats. Det blev ett lyft för hela uppfarten, nu måste vi bara måla huset så det får en rättvis färg, nuvarande färg går mer åt rosa/orange än rött!

Nu ska jag ta en välförtjänt vila i soffan. Trevlig kväll på Er!

(Den stora busken till höger fanns ej när vi köpte, bara en hög buske/häck, som grannens, framför!)



Efter

 


Grattis!

Idag grattar vi världens bästa goaste Valle! Den stora ettårsdagen är här och den firas självklart med en tårta. Förutom tårta och kakor är det bus, Irma har även prövat att blåsa upp en ballong. Nu fortsätter vi firandet med lite soffhäng.

Trevlig lördag på er!


En upptagen husägare.

Go kväll.
I brist på skrivmotivation blir det ett gäng bilder på Irma som får tala för sig! :) En bild för var dag under 1maj helgen!


RSS 2.0