Smaker!

Det går fort fram med nr.2! Med Line har vi blivit rekommenderade att börja med smakportioner redan vid 4månader. Men vi har redan tjuvstarat såhär vid 3månader :) Pyttelite banan har vi bjudit på men det var skumt och hur gör man egentligen-blick uppstod :) Så det kanske är tur att vi redan har börjat!
 
 
 
 

 
 

Lördagsrutiner!

Hej på Er!
Nu har jag äntligen fått in bilderna på kameran till datorn, det blir mycket bloggande från telefonen och dess bilder vilket inte alltid är så bra, men nu ska jag försöka komma igång med att ta mer bilder med kameran.
 
Imorse vaknade vi upp till ett härligt vitt landskap och eftersom det är lördag var det bara att gå upp i tid och käka frukost och sen klä på barnen och åka till Friskis för en stunds jympa. Medan Irma och Daniel jympade på gymmade jag och Line. Line är nog den yngsta i gymmet, men det ska väl läras i tid ;) och jag är faktiskt väldigt stolt över henne som har tålamodet och lugnet att sitta i babysitern och se på när jag tränar. Oftast händer det att hon somnar om inte så ger mig ett peppande leende. Idag blev det ett pass för ryggen och som avslutades med tabata intervaller på cykeln och löpbandet och sen 4min gång i 10% lutning. Härligt värre!
 
Våra lördagarmornar ser i princip likadana ut, frukost och sen jympa. Nu sitter jag och Irma i soffan och hänger och Line sover gott ute. Snart blir det en tur till affären och köpa lördagsgodis! :) Jag menar, det är väl därför vi tränar!
 
 
 

Vaccin!

På självaste 3 månaders dagen fick vår lilla goding två sprutor i låret. Och spruträdd som jag är fick jag bita ihop och inte bli allt för spak. Line däremot var glatt ovetandes om vad som skulle ske men det vände ganska snart så fort sprutorna satt i låret. Och som väntat sover hon nu gott! Med lite vaccin i kroppen åkte vi och hämtade Irma och åkte upp till jobbet och hälsade på. Goa kollegor som jag har fick jag! en present, en underbar serie från Body Shop! Tack snälla Ni! Irma hon levde loppan och busade för fullt! 😊



Mammträff

En gång i veckan är vi ett litet gäng mammor som träffas för att prata om allt, käka lite lunch och samtidigt få en stund till träning. Vi börjar alltid med en promenad och kör sen lite extra hemma. Detta, förutom träningen, gjorde vi med våra förstfödda också och det är så skönt att få den tiden! Även barnen får en chans tidigt till att träffas och leka! Line var på strålande humör och mycket intresserad av vad de andra var och gjorde. Och att äta var inte viktigt, det var mer flört med mamma och skratta! Lilla godingen! Vi hann även med att premiärsitta i barnstolen, och det vart succé! Så vi får nog ta in den 😊







Mot 3 månader!

Line går mot 3 månader gammal här hemma. Och allt mer vill hon vara med och är inte så förtjust i att ligga ned, att sitta i knä och vara med är det bästa! Det jollras även en del och skrattas, storasyster Irma börjar bli mer intressant och rolig. Som sagt 3 månader snart och dags för att laddar vi inför 3 månaders-vaccination! Tur Irma gillar att leka doktor och kan förbereda henne ;)
Det är inte bara sprutor som händer, namngivningsceremonin ska också hända, så de kommande 2 veckor ska vi ha bakstuga här hemma. En del kakor ska bakas! 









Måndag!

Härliga måndag! Ännu en anledning till att längta efter helgen! Denna vecka ska jag försöka ta det lugnt och inte flänga runt! Det kommer visserligen bli träning men mer ska jag nog försöka undvika. Har märkt att det har blivit lite lätt hysteriskt med åkande hit och dit, allt för att hinna medan Irma är på förskolan.

Höstlovsveckan som var försvann fort. Daniel var visserligen bara ledig torsd-fred och då lyckades vi klämma in en massa göra saker så dagarna bara försvann. Irma fick åka ut till stugan och bondgården i fredags, och som hon trivs, mata djuren och åka fyrhjuling och få full uppmärksamhet. Vi har även hunnit med att snickra lite, jag hade som projekt att göra om en expedithylla, så det blev en tur till brädgården och införskaffa lister. Och med hjälp av min händiga man fick sig expedithylla. En ny look och jag blev supernöjd!  






RSS 2.0