Energi!

Lite energi inhämtades ikväll, en timme på gymmet och ryggmusklerna fick sig en omgång! Skönt! Nu återstår bara sista passet och veckans 3 gym-pass är gjorda! Att få träna är ett måste för mig, jag mår tio gånger bättre av att träna och får så mycket mer energi!

Medan jag och mannen slet hårt bland skrot hade Irma tillsammans med Valle det mysigt och lyxigt hos mormor och morfar. En promenad in till stan och kvällsmaten blev ett restaurangbesök.

Nu blir det att njuta av att inte själv ha skulder i jmf med Lyxfällan-deltagarna :)


En grinig onsdag

Hej på er
Idag var det nog varken min eller Irmas em! Trötta och griniga båda två, ensamma hemma.. Inte en bra kombo! Tur var fick vi ett besök av kusin Valle och morbror Patrik som underhöll oss :)

Napp och snuttis är däremot en bra kombo som hjälper till på vägen :) Men nu tror jag minsann att det blir sängen för vår lilla skruttis... och min med tror jag ;) eller iaf inte långt efter Sveriges mästerkock!


Boobisar!

Efter en knappt timme inne på gymmet har jag skaffat mig... Eller iaf underhållt bröstmusklerna och axlar! Skönt när man kommer iväg och får sina 3 pass inne i gymmet gjorda! Ska försöka komma igång med cirkelfysen igen, himla skön träning!

Nu är det soffhäng med lite kvällsmacka och thé i inväntan på CSI NY!

P.s när man får höra från en arg elev -"måste du vara så sträng??" Kan man inget annat än le och säga "ja"! Kul jobb!


Föräldradagar

Det är onsdag, klockan är strax efter 14 och jag och Irma är lediga! Bara sådär, inge vab utan bara enkel föräldradag! Och att solen har lyst hela dagen har ju bara gjort det bättre. Underbart. Jag och Irma startade vår morgon med att jympa på Friskis med några vänner till Irma. På lördag kl.10 är det nämligen världspremiär för en annan att stå i mitten och leda, ska bli skoj, för de små är ju så roliga och spontana! Det kommer bli mycket vick på rumpan och hoppa och studsa! Så alla ni med barn från 2-5år är varmt välkomna!
 
Vi har inte bara jympat heller, oh nej, här ligger vi så ett 2-års kalas för bästa Adde avverkades strax efter. Så med korv och glass i magen har jag nu en liten ängel som vilar upp sig. Och när jag tänker efter borde jag också göra de men spar det tills ikväll :) Efter tjejmiddagen!
 
Ha en skön onsdag vänner!
 
 

Vår helg!

Go kväll!
Måndagens jobb är avklarad, alltid skönt! På onsdag har jag och Irma tagit ledigt och ska bara göra kul saker så som jympa och kalasa!

Helgen har varit en fröjd, mycket sol och mycket skoj! Det blev en snabbtur till mini backen här på området för att åka pulka. Med en skräckblandad förtjusning sa Irma efter 3 åk att det fick vara nog. Så vi gick hem och matade pippin istället!


Nyårslöften...

Många av er har säkert avlagt nyårslöften, jag gav inga...förutom dryga veckan efter :) så det jag ska försöka hålla i 12 månader är; spara undan 1000 lappen i månaden till ett kommande?! bröllop, å ja detsamma gäller min bättre hälft :) dubbelt upp liksom! Jag får bara åka ut och handla kläder 1 gång i månaden och då kläder jag vill ha, vare sig det är en dyr tröja eller två billiga toppar. Att inte handla på vardagar, undantag för mat :) de 2 sistnämnda löftena är dock inte tidsbestämt men jag tänker mig fram till sommaren!

Wish me luck!


Tålamod

När tålamodet bara tar slut! Det gjorde det ikväll, jag och Irma har haft en tjej-eftermiddag och haft mysigt med legobygge och pannkaks-käk! Eftersom Irma ännu inte riktigt är bekväm i att somna själv i sin säng sitter vi bredvid, och efter att ha suttit där i dryga 30min tog mitt tålamod slut och "den ihärdiga tålamods föräldern" försvann! Så jag tog med mig Irma in till vår säng och nattade där! Japp ibland tar liksom tålamodet slut men det är då tur att det kommer tillbaka :)

Så jobbar jag!


Ett avtryck!

Kände att det var dags för ett avtryck här i bloggen. Min idétorka existerar dock fortfarande så jag har valt att vänta ut den! Inte tvinga fram något, trist va?! ;)

På måndag är det tillbaka till verkligheten igen vilket känns bra! Känner att jag gått hemma för länge nu och inte fått så mycket vettigt gjort. Irma däremot har fått massor gjort, hennes ordförråd ökar varje dag och det blir fler och fler meningar om vad hon vill, vad hon gör och vad hon tycker! Kul tycker vi 😀

Nu, försöka få något gjort.. :)


RSS 2.0