Onsdagens!

På onsdagar har jag båda mina hjärtan hemma. Då gäller det att ha något att göra och framför allt komma ut en stund någon gång under dagen! Så, i fm var det full mundering och en stund i backen. Upp och ner X antal gånger blandat med både tårar och skratt och snö innanför kläderna! Sen blev det lek med kusin Valle och som Irma och Valle lekte, väldigt kul att se och höra! Och medans de lekte passade jag på att åka ner med Line till Bvc för en koll på utslag som nu ska botas med salva! Heja heja!








Sitta själv!

Line blir allt mer stadigare och det märks genom att hon nu sitter själv. Vi får visserligen stötta upp ibland och kan inte lämna henne själv. Men med lite hjälp av kuddar runt om är det säkert att få slagsida! :)

Från att sitta till att skratta, oh vad hon gillar Irma. Hon skrattar så hjärtligt åt hennes tokigheter och Irma älskar att spexa framför henne. Det är sån härlig syskonkärlek! Godingar!!






Vaccin!

I förrgår var det åter igen dags för vaccin för lillstumpan! 2 sprutor rakt in i låren, aj aj aj. Men lika snabbt som smärtan kom försvann den också. Vi passade även på att väga och mäta och hon väger nu härliga 8100g och stannade på 66cm!! :) det är vår goding det. 

Förutom att lägga på sig är det mycket träna på att rulla runt, från rygg till mage, vilket går sådär. Kommer halvvägs, men kämpar på! Men något som är kul det är när bästa storasyster kommer och leker, skojar och pratar. Oj vad hon skrattar och skiner upp som en sol. Härligt att se!





5 månader!

Om 4 dagar bockar vi av 5 månader! Jösses, lilla vän blir så stor. Så nu väntas 5-månaders vaccinet! Nu provar hon mer än gärna att sitta upp och med lite stöd åt ryggen och magen klarar hon sig en super kort stund :) Och det pratas, i tid och otid alltså ibland nattetid vilket inte alls är så fullt uppskattat av mig. Men ska inte klaga för hon sover väldigt bra! Det är långt ifrån alla nätter som vi behöver gå upp. 

Något som har kommit nu är att hon tycker Irma är en festlig typ! Skrattar gärna åt henne och hennes bustrick. Det är två godingar som vi har!! 







2014

Gott nytt år alla!
Härligt att 1 januari är här, konstigt det här att just 1 januari får en att känna sig lite lättare, piggare, nyare och med mer energi! Härlig känsla är det iaf!

Vi firade in det nya året med att starta dagen på Friskis och jympa och dricka bubbel och på kvällen hos våra kära vänner fam. Pettersson mfl. Go mat och trevligt sällskap. Barnen lekte och somnade gott sen och Irma vaknade till vid 12-slaget och kollade på raketer med mig! Line var också uppe och höll lådan och slog inte igen sina blå förens vid 02-tiden. Vilket gjorde att hon har sovit länge idag. Vi andra har passat på att vart ute och lekt och jag har städat bort julen! Nu orkade jag inte mer, med ingen känsla alls var det lika bra att den rök :) Hoppas på en bättre i år!

Så gott nytt år till er alla! Var glad!





RSS 2.0