Nu börjar myset!

Det är fredag, det blev en tidig dag på jobbet och familjen är samlad! Underbart!

Har landat i soffan hos brorsan efter vanlig fredagsmys med gott käk! Barnen har lekt livat med bland annat brottning och disco! Och Irma visade upp sina nya talang! Hoppa jämfota! Åh bara det gör att man blir stolt :))

Imorgon ska vi ta oss en tur ut i skogen och se om vi hittar lite ris!
Skön fredag på Er!


40 min innan måndag!

Ett sent go kväll är på sin plats! Har äntligen trillat ner i sängen efter att plockat ut lite foton som ska framkallas och sedan pryda våra väggar, finns ett gäng!

Denna helg har gått i renoverings tecken, som alltid hemma hos oss, känns det som. Nu var det extra rummet som fick sig en makeover, från nyansen blått till... Ja precis VITT! Men vi toppar det med en rand av grått ;) Energi har vi också hunnit hämta denna söndag genom att köra ett ordentligt fys pass, så nu värker magen sådär underbart gott!

Nu, sova för imorn är det full rulle för hela familjen, Irma ska till dagis efter 1v hemma med ögoninflamation och vi ska förhoppningsvis lära ut något vettigt :)

Sov gott!


Torsdags häng!

Tillsammans med min bror och Valle har jag och Irma infört ett mindre torsdags nöje, att gå på Ikea! Dagens tripp till jätten började med att vi hann inte mer än bara några meter in i varuhuset och fin sen gå ut i en nödutgång efter att brandlarmet gått. Skräll att det händer något när vi är där. Men minuter senare gick vi återigen vägen förbi soffor och skrivbord och blev tackade för att vi "deltog" i brandövningen! En å annan praktisk pryl följde självklart med hem.

Vi har även hunnit med en tur till lekparken med kompisen Adrian. Dagen avslutade Irma hos sina mormor o morfar medan jag snyggade till kroppen, först på Friskis sen hos frissan! ;)

Nu blir det att frestas av alla bakelser på SJUAN!


Så mycket bättre!

Härliga lördag. Så fort det blir helg tänker jag, gu va härligt det ska bli att bara vara. Ta det lugnt och göra det som faller en in, detta händer mer än sällan! :) för det mesta på ett positivt sätt.

Men denna lördag tror jag att vi lyckades, efter en tidig morgon rullade vi iväg till Irmas farmor för en fm kaffe! Mysigt. Lunchen styrde vi upp på stan med tillhörande shopping. För att göra lördagen ännu roligare fick vi besök av fam Östergren! himla skoj! Sen blev det bus i soffan. Typiskt oss! En sån där gör go lördag helt enkelt!


Mörkt och dystert?

Ljust och fräscht i inredningsvägsägs vara ute, iaf om man lyssnade på Rix Fm imorse... Mörka möbler ska nu få ta plats igen. Och egentligen, det finns ju bara dessa två att välja på..rent krast..eller?! Så varannan gång borde det vara mörkt som är på tapeten :) Hemma hos oss är det en salig blandning, men i grunden är det ljust och fräscht ;) sen piffas det till med mörka och ljusa möbler och textiler ocj just nu blått!
 
En trend som har slagit igenom hemma hos oss och som jag bara älskar är New England samt stilen från Artwood . Går helt klart hem hos mig! Så just nu jobbar jag hårt med att få ett hem som känns så. Och på lite god väg tror jag att jag är ;)
 
Bildkälla: Artwood

Födelsedag!

Idag är det min dag! Min födelsedag! Innan jag fick barn tyckte jag att födelsedagen var viktig, hur skumt och ego det än må låta. Jag har alltid gillat att få presenter å paket men sen Irma kom har allt detta försvunnit. Klart att man vill ha ett grattis och denna gång önskade jag mig saker som jag verkligen ville ha, annars tycker jag att det räcker att man kommer på en fika! Sen att så många grattar mig på Facebook är så roligt och varje gång ett meddelande kom blev jag glad!

Så tusen tack till min familj och till alla vänner! Dagen kunde inte bli bättre!


Rock!

Go förmiddag på Er!
Gör något som jag inte brukar, som det i vanliga fall inte finns tid till, ett inlägg såhär strax innan lunch. Jag passar på att nämligen ha 10min rast innan det vankas lunch och badhus!

Idag blir det en lång dag på jobbet, men vad gör det när man får besked om att jobbet är förlängt fram till sommaren!! Så gött! Hej lärar-jobb!

Så nu är det bäst att visa sig duktig! :)

Ha en skön tisdag!


Blommor... och bin

Ja bin är det definitivt "slut" på för i år. Och inga andra bin snackar vi här om ;) Men blommor däremot finns det gott om! Dock verkar blommorna inne hos oss leva ett kortvarigt liv, hmm, tips någon? Imorn gör jag ett nytt försök att köpa blommor och plantera! För Irmas julgran kan inte förbli en blomma, fast att den passa bra! :)

Ute däremot verkar de må lite bättre. Men där saknar jag blomkruka så just nu får vår ena stol agera blombord! Kanske ska snickra ihop en...

Nu, soffmys med chocklad!


Repeat!

Äntligen sitter jag i soffan! Efter dryga timmen med att få Irma att ligga i sin säng och inte springa upp och ur kunde jag äntligen gå ut! Gå och lägg dig upprepades x antal gånger! Så nu börjar kamp nr 2, lära henne att inte gå ur sängen vid läggdags! Kamp nr 1 var att lära sig somna utan oss :) Let the best man win!!

Idag har det vart en ganska aktiv dag för hela familjen. Jag och Irma kickade igång vår ledighet med att städa ena delen av huset sen var det lika bra att fortsätta med kroppsarbetet på gymmet! Gäller att hålla kroppen i trim, eller vad säger ni?! ;) sen var det fullt ös med bygget, ja tro det eller ej men vi är inte klara. Det "bara" har fått en helt annan innebörd!

Nu, the och Hela Svergie bakar!


RSS 2.0