Line 7v

Nu snackar vi! Line hon jollrar och säger hu allt oftare nu och ger mycket svars-leenden. Hon verkar tom tycka att man är lite rolig ibland, det är ju toppen! Framför allt tidiga mornar är man kul! Växer gör hon självklart och har skaffat sig sådana där gossiga bebislår. 

Peppar peppar... verkar vi ha klarat oss undan magbesvär och har en mycket nöjd liten tjej. Nu ska vi ladda inför en play-date imorn :)




Vardag

Jösses vad lite bloggande det blir nu. Att vara tvåbarnsmamma är ett kapitel för sig. Och jag älskar det. Sen är inspirationen inte detsamma som förut... 

I helgen var det bröllop! Våra fina vänner Linda och Johan sa JA tillvarandra och fick dela dagen med dem. En fantastisk fin och kul dag/kväll! Irma levde livet hos mormor och morfar och Line sov sig igenom bröllopet! :) Så nu har vi samlat på oss mer om bröllop och man blir bra sugen på ett eget bröllop snart!! 😊 Förutom bröllop har vi även hunnit starta projekt nr? I ledet av allt, en altan på framsidan börjar ta form. Jag måste säga att min älskade sambo är grym på att fixa! Han sliter och jobbar och gör det bra och snabbt! Toppen! Så, så snart den är färdig blir det ut och shoppa höst-blommor och göra det fint!







Höst!

Hej kära vänner!

Äntligen är hösten här, jag gillar alla årstider och efter en fantastisk sommar njuter jag nu av att få gå i lite tjockare tröjor och kunna tända ljus. Att det är soligt på dan är underbart då vi kan hänga ute och leka. Dock med undantag för idag, Irma blev förut upphämtad av morbror Patrik för att gå på bio tillsammans med Valle! Mysigt, jag och Line passar därför på att vila upp oss i soffan. Line är nu mycket mer vaken på dagarna och det berömda jollret har satt igång. Hon jollrar på och skrattar till ibland när man pratar med henne. Hon har också börjat hitta/känna  sitt öra :) Lilla godingen! 











I skogen!

Nu rullar dagarna på. Att hinna blogga varje dag om Line som jag hann med Irma är inte lika lätt. Mycket av min tid går till att få ihop vardagen och dels sova ikapp. Lite synd att jag inte hinner men å andra sidan ser hennes dagar i princip lika dana ut :) Äta, sova vara vaken och titta och börja göra ljud ifrån sig. Goaste!

Men för att återgå till att göra ett avtryck, igår efter förskolan gick vi raka vägen till kusin Valle för att sedan traska ut i skogen och grilla korv och leka. En härlig eftermiddag!


1 månad

För 1 månad sen var vi inne på förlossningen och kämpade...Ja ni fattar :) Line växer så det knakar, vet att man inte ska jämföra syskon men det gör vi ändå. Hon slår Irma i vikt, 4100g vägde hon förra veckan. Hon försöker vara vaken så gott det går men sova är fortfarande nr 1! Lilla pyret! Irma älskar henne och pussar på henne och gillar att gosa och leka med henne.

Jag och barnen har kommit in i vardagslunken med lämning på förskolan och allt där till! Jag och Line träffar kompisar och deras mammor för lunch 1/vecka och bara tjötar, vilket behövs :)


Line

Älskade lilla ängel, vilket Line betyder, du blir inatt 3v! Tiden går så fort. Daniel har börjat jobba och Irma lämnas på fsk och jag och Line ska hinna njuta av tiden tillsammans. Line börjar vara mer och mer vaken och gillar att spana på Bamse och kompisarna i gymet! Irma är fortfarande go mot syster, tröstar henne när hon är ledsen och ger henne mer än gärna nappen. :)


RSS 2.0