Stort Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag (eller helg för den delen)... Denna helg flödar det med grattis här hemma. Först ut denna helg är Line och mamma/mormor. Line blev igår 6 månader och mamma blev 55 år! Två fantastisk bra människor i mitt liv! Grattis! Även Daniel får ett grattis då hans lärarutbildning är nu klar och därmed är han färdig lärare! Bra jobbat darling! Idag fortsätter vi med grattis, det Daniel o Irmas dag. Irma som blir 3år! Underbara du! Det är nu egentligen bara jag som fattas :D Fast det är klart, jag kan ta åt mig lite äran på Lines dag, jag menar det är ju ändå 6månader sen jag gjorde något stort! Så, då tror jag hela familjen var inkluderad! Stort grattis till Er!





 
 

Nära kompis!

I veckan träffade vi kompisen Saga som bara är 3 dagar yngre än Line. Två små godingar :)
 

Line 6 månader!

Underbara du! I 6 månader har du nu funnits här i våra aktiva liv. Du bidrar med både skratt och träning (för armarna ;) men så mycket kärlek också! Det snackas en hel del och det är nog bland det underbaraste som finns att lyssna på.  Hon sitter själv och har blivit stadig bara någon vecka. Det rullas också runt från rygg till mage men stannar där *tack o lov* Det är helt ok om krypandet dröjer liite till, för jag ska inte ljuga, det är rätt skönt att veta vart jag har henne att hon är kvar på samma ställe som jag lämnade henne! :) Jag tror med ganska stor säkerhet att vi kommer hinna springa efter både Irma o Line tillräckligt :) Det märks också att hon gillar Irma, hon skiner upp när hon kommer och skrattar åt hennes tokigheter och hon letar efter henne när hon försvinner! Ja, mina godingar är allt bra!
 
 
 
 
 
 

Uddevalla!

I lördags kl.0815 satt jag och Line på tåget, påväg ner till Öxnered, där vi blev upphämtade av Nina, istället för att krångla med tåget till Uddevalla. Tågresan gick super och Line var så nöjd! Väl framme åkte vi till Trollhättan och spenderade både tid och pengar på shoppingcentret! Vi startade shoppingen med att byta en bajs-chock och fick byta både kläder och overall! Tur att Nina hade en extra overall som vi fick låna... :) 

Det blev en riktig tjejhelg och en välbehövd sådan. Även tågresan hem gick bra, eftersom vi avslutade tågresan mer med en bajs-chock så startade vi tågresan hem med en.. Jodå, väl inne på ett fullsatt tåg upptäcker jag att hon har bajsat..överfullt igen! Typiskt. Och med en stängd toalett med skötbord i i min vagn och behöva visa både bilj och leg var det bara att byta blöja och kläder mitt i korridoren! Yes! Men vi klarade det och resan gick som den skulle! Tack Sj för inga förseningar! Å tack Nina för en go helg! 








RSS 2.0