Tvillingar!?

Idag var vi och beställde en, eller mer 2, vagn till vår älskade. Det blev lite svårare än vad vi had tänkt oss. Vi hade bestämt oss för modell och färg och skulle bara gå in och beställa den, men när försäljaren presenterade modellen för 2011 fick vi huvudbry båda två. Så där stod vi och fick bläddra i färgkatalogen och lyssna på alla positiva saker som är på den nya modellen, vilket ar bra iof!

Så vi gick därifrån med att ha beställt 2 vagnar!! Nu är det inte så tokigt som det låter, faktum är att vi beställde 2 för att vara säkra på att ha en vagn tills att bebisen kommer. För servicen som de inne på www.kopbarnvagn.se har är toppen, de lät oss beställa två och tar bara betalt för 1! Vi kommer alltså inte sitta på 2 likadana vagnar, för vitt jag vet så väntar vi bara 1 bebis :)



Vagnen som är beställd, dock med en hårdlift och inte den ligginsatsen som är på bilden. Färgen blev mörkgrå :)

Nu är det bara sängen kvar sen kan vår älskade komma!

Vid pennan / T

Puls

Idag var det "första" kontrollen hos BM. Hjärtat som vårt älskade har hade en bra rytm och den växte som den skulle! Precis i startgropen på kurvan! Det känns skönt att veta att den har det bra där inne!

Dock fick min puls läggas åt sidan idag då jag fick inse att springa runt på jympagolvet börjar bli lite för bökigt och att mitt samvete säger något annat. Jag kan inte pulsa på i den vanliga takten och blir bara frustrerad över att inte kunna ta i. Jag får helt enkelt lämna plats åt gymmet och fortsätta leka stålkvinna där!



Vid pennan / T

Magen

Det är underbart att se sin mage växa på grund av att man redan nu tar hand om en liten.

 
~ v.16                v. 24 (nu)

De första veckorna gick riktigt bra och har så fortsatt. Att bli sugen på spec mat har inte heller direkt inträffat, inte mer än att bröd och pommes var himla gott en kort period men försvann ganska snart. Jag hänger fortfarande i på gymmet och hoppas orka göra det så långt in i det sista som möjligt! Men jag njuter självklart av att få ha magen i vädret! :)

Vid pennan /T

Vintermage

Igår blev det bevisat att jag växer framåt. På jobbet hade vi utedag i skogen vilket innebar att jag behövde ha mina vinterkläder, som inte passade! De passade i den bemärkelsen att de inte gick och knäppa, men vad gjorde de, de satt ju uppe iaf :)

Det känns en smula tungt att behöva köpa nya för bara några månader men dock krävs det då jobbet som fritidspedagog kan innebära en del uteaktiviteter! Men å andra sidan kan jag låna min kära sambos kläder ett tag till!



Vid pennan / T


Ullared!?

04.30 i söndags var det dags att gå upp och sätta sig i bilen för att styra ner mot Ullared. Jag och Isabell hann spendera dryga 5 timmar i varuhuset och fick med oss lite bra saker hem!

 

Påvägen hem hade vi fått order om att åka förbi Bolagret och provsitta en fåtölj!

Eftersom vi inte visste vart det låg fick vi snällt ett sms med vägbeskrivning. Problemet blev bara att vägbeskrivningen fungerade inte riktigt förens man hade kommit in på rätt väg...en väg som inte var med på vägbeskrivningen. Måttligt roade ringde vi upp kartläsaren som gav oss först en ofrivillig guidad tur genom Mölndal men som tillsut lyckades guida oss fram rätt! 


(Bild: bolagret.se)

Men  eftersom det är dumt att bryta trender fortsätte vår sightseeing. Påväg hem missar vi första avfarten och får snällt styra bilen mot Oslo.

Med lite trött röst säger Isabell till slut Ja, vi har iaf fin utsikt! Jag säger bara, det är tur att det finns människor som ser det positiva :) Men strax efter kom nästa avfart som ledde oss hem!

 


Men vad gör allt detta!? Vi hade ju himla trevligt iaf!

Vid pennan / T


Kärlek



Det finns inte ord för hur mycket min kärlek betyder för mig! Han finns där när jag behöver honom och han gör mig trygg! 1 år har gått och det har resulterat i dubbel kärlek!

Jag älskar dig!


Glädje

Varje gång vår älskade tillkänna ger sig genom en rörelse får jag ett leende.



Vid pennan / T


Värme

Eftersom vår älskade tänker anlända sådär mitt i vintern behöver den lite mer värme förutom den vi ger. Oh fast det kanske är lite tidigt så kunde vi inte motstå att shoppa. Vi inhandlade därför en väldigt mjuk overall, en body och självklart ett par mjuka tjocka skor/strumpor.

Både jag och Daniel stod i affären med stora leenden när vi hittade kläderna! :)



Vid pennan / T


RSS 2.0