Bakslag på förkylning

Ett riktigt bakslag på förkylningen har jag dragit på mig! En febertopp igår kväll som hänger i än idag! Shit va trist det är att vara förkyld och febrig, kroppen är ju helt ur funktion! Och framför allt när det är helg!

Bygget av förrådet har nu blivit lite fördröjt. Dels för min förkylningen men också pga planritningen. Men jag hoppas förrådet är klart till nästa helg :)
Vi hann iaf igår att kapa ner ett utav äppelträden, så nu har vi mer ljusinsläpp! Skönt såhär när den mörka tiden kommer!


Ombytta roller!

Det är ombytta roller i vårt hus idag, denna morgon är det jag som ligger och väntar på att Irma ska vakna och har nu snart gjort i 1 timme! Min täta näsa och hosta gör det inte lättare att sova...men icke väcker det de andra! :)

Idag ska vi återigen leka inredningsprogram, ett kallförråd ska byggas så vi hoppas att regnet slutar nu på stört! Uppehåll har jag beställt! Så det är väl lika bra att gå upp och göra soldansen!

Skön lördag på Er!

( en helt eg opassande bild tillkommer)


Friska dagar!

Feberfri! Vi jublar! Febern har i 3 dagar pendlat mellan 38-39, men idag så var både Irma och jag pigga! För jag hade ju (o)tur i oturen att bli förkyld samtidigt som Irma låg i feber. Och för att skryta lite till så fick hon och jag klara oss själva i 3 dar då Danne drog till Göteborg för utbildning men nu är han äntligen hemma!

Idag orkade vi med en tur till lekparken med en fikakorg och kompisen Adde! Å de va skoj, vi hann även med att leka med grannen Liam en stund. Så att febern var borta märktes tydligt! Annars har vi hängt hemma i soffan, orkade dock med en kort tur till skogen igår, vilket tog knäcken på oss :)

Nu ska jag lugnt och skönt och tryggt hänga framför Lyxfällan och CSI Miami.


Vård av sjukt barn!

Idag kom första vab-dagen, iaf sen inskolningen på förskolan. Irma mäktade med hela 4 veckor! Bra tycker vi :) men det hela startade igår ute i stugan, efter att ha sovit en kort lunch var det sitta i knä hos alla som gällde och imorse var den här, febern! Ett jämnt feberflöde på 38grader har det vart idag så det blir en även VAB-dag imorn!

För att kyla ner sig valde Irma att lägga sig på en säck jord ute i hallen, stackarn. Imorn hoppas vi på feberfri!


Kreativitet!

Äntligen har väggen i sovrummet blivit fulländad. Triss i familjefoto hänger numera på rad och gjorde rummet så mycket bättre! Nu ska bara sängen bytas ut och det är tipp topp!

Pyssel igår kväll och pyssel ikväll.. Men kvällens verk får vänta då kusin Valle ska få en present imorgon ;)


Kortvecka!

Go kväll!
Sitter i soffan med en kopp te och ett stort godissug! Äter-vad-som-helst-syndromet har infunnit sig! Ville egentligen bara göra ett avtryck här, saknar lite inspiration! Men kan ju också trycka in att med start nu på torsdag kommer jag att vara ledig VARJE TORSDAG! Så himla gött! De ni ;)


En tidig god morgon!

Lördagmorgon, det är stilla, det är soligt och på ett sätt gillar jag de! Irma väckte mig imorse redan vid 07 så då var det lika bra att stiga upp, raka vägen ner till soffan och kika på Bolibompa. Helgen staratde vi igår med att åka till Bibblan en sväng och låna nya böcker. Fredagsmyset drog redan igång i bilen på vägen hem från affärn, lit eextra spännande! Idag ska vi vara aktiva, en löprunda väntas sen blir det cykel in till I 2 för att heja på Linda och Isabell som springer tjurruset! Go Go!! Senare ikväll kommer fam.Nina på besök! Åh för att citera Danne Det är helg och jag jobbar inte! Så gött!!
 
Ha en skön helg vänner!
 

Familjefoto!!

Ett gäng superfina bilder på mig och min goa familj tagna av Madelen har nu kommit till min ägo. Så nu blir det en tur till IKEA för att välja ut ramar och sen framkalla! Nu äntligen ska sovrummet bli komplett!
 
 
Alla bilder i bloggen tillhör mig om inget annat anges!
 
 

Två nöjda själar!

Go kväll vänner!
 
Ibland blir det oavsiktliga pauser här i bloggen och denna gång skylle rjag på jobbet. Har vart helt slut efter jobbet i några dar och har trott att det har vart torsdag i flera dagar! Men nu snart är det helg!! Nu, över till det bättre!
 
Idag tog jag med mig Irma ut på en löptur, inte någon lång eller snabb utan tog mig runt 3km på dryga 6-7min/km. Men jag ska skryta, jag är himla nöjd då det var tungt att springa i en sumpig och geggigt löpspår med Irma i en icke spring-vagn! Så det blir godkänt! Och det är inte bara jag som är nöjd här hemma, Danne stoltserade med att han inte tog en enda kaka på ett jätte mumsigt kakfat på kvällsmötet, varken idag eller igår! En eloge till oss!
 




Välkommen Ängla!

Idag fick vi äntligen träffa henne live, Irmas kusin Ängla! Och så liten och så stor Irma blev!! Hur mycket jag än försökte tänka kändes det overkligt att Irma hade vart så liten. Snuttigt! Så välkommen lilla vän!


Basketkänga!

Det är inte bara jag som kör på basketkänga, Irma får glatt dras med dem hon också :)
 

Helgen som försvann!

God morgon sköna söndag! Söndagar borde egentligen vara som de va förr, vilodag! En dag i soffan. Men icke hemma hos oss, uppe med tuppen och är redan igång! Irma gav sig på pusslet direkt och jag slängde mig i tvätten och mannen han har vilodag :) eller iaf vilomorgon!
 
Förutom att helgen rasade iväg har vi haft det mysigt ändå. I fredags efter jobbet begav vi oss till badhuset för att lösa en entré till äventyrsbadet, vilket gillades av hela familjen! Perfekt! och hur blir man inte efter att ha badat, mosig om inte annat. För att råda bot på det tog jag mig en löptur tillsammans med Linda. Så nu är milen avklarad för denna vecka! Igår var det lek med polarna My och Liam på efermiddagen annars var det faktiskt soffhäng igår!
 
Nu, stryka tvätten!
 
Ha en skön söndag!
 
 


 





Mitt i veckan!

Det är onsdag, det är mitt i veckan och det är en skön dag! Idag har hösten gjorts sig påmind, kyliga vindar och blad på marken. Men jag gillert! Idag blev det en betydligt kortare arbetsdag, passade på att gå hem tidigare nu när jag har lite tid att kompa ut! Perfekt! Så det var snabbt hem och hämta skruttan och hitta på något bus. Det är det härliga med barn, man får busa igen :) Mitt mål om att springa, eller ja jogga, 1 mil i veckan är nu bara 3,5km bort för denna vecka! Känns grymt bra! Energy-boost!
 
Nu, vila bort huvudvärken framför tv:n med en kopp te!
 

Höst i vår trädgård!

En 12-timmars dag!

Äntlig kväll! Har redan dykt ner i sängen, men inte för att vila ögonen eller öronen, som egentligen skulle behöva det! Efter 12 timmar på jobbet, ett jobb med barn, så är hela kroppen slut! Virrpanna delux ikväll! Nej, istället står min favorit serie Grey´s  till förfogande med ett eller två avsnitt!
 
Psst...bjuder på två helt-olikt-mig bilder! Provar något nytt!
 



Kampen mot orken!

Go kväll!
Ännu en måndag är snart gjord, det är tur att mina måndagar är relativt korta, vilket gör att dagen inte blir så lång! Ikväll blev det en runda i spåret, 1mil/vecka är nu igång igen efter en paus. Tur är samlar jag inspiration från min vän Teresia ! Så nu är det en kamp mot slöheten, som har smygit sig på! Whoops! Men sträcka på dryga 3,6km blev det och fick vara nog :)) Nu slappar jag och mannen i soffan och jag laddar för en toklång dag på jobbet imorn!


18 månaders kontroll

I fredags var det dags, lilla hjärtat hade 18 månaders kontroll och klarade galant trots tårar rinnandes ner för kinderna. Att både titta på doktorn och få spruta var ingen hit, och när sprutan åkte fram gjorde det inte bara ont i henne utan även i mig. Men nu är den gjord och vi har numera 9,6kg kärlek på 81cm här hemma, det är vår IRMA det! Som vi älskar dig!
 



Välkommen höst!

Idag skriver vi första september, första dagen på hösten! I alla fall om man går efter skolans utlärning om årstiderna :) Å man ska väl leva som lär eller... Med hösten kommer också mörkret och kyliga vindar, något som jag dock gillar. Jag gillar när det blir mörkt på kvällen (inte för tidigt förståss) och värmeljusen åker fram! Någon höstdag idag har det visserligen inte varit här i stan, å nej, sol och härligt varmt har det varit, indian-sommar tror jag man kallar sånt va?!
 
Och som vi har njutit av denna dag. En heldag ute i stugan med pyssel och plock har det blivit. Irma och Valle har busat och lekt hela dagen. Helt underbart. Imorgon väntar nya äventyr, närmare bestämt på 2 hjul! :)
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 






RSS 2.0