Helg

En mycket händelserik helg börjar lida mot sitt slut. Jag och Irma startade helgen i fredags med lite shopping på bergvik med mormor/mamma och sen mys hemma i soffan medan Danne jobbade. Igår var det min tur att kamma hem lite guld :) en dags arbete på Friskis, lördagen avslutades med utgång på BMB med Isabell, och det blev då konstaterat att utgång med krogenfylla var över för länge sen :) känns skönt!

Idag har vi fortsatt med renoveringen, trappen har målats vit. Jag och Irma hann även med en promenad med moster Maria och sen besök av fam Pettersson/Arvidsson, skoj! Alltid lika roligt att ha kompis hemma tycker Irma

Nu sover vårt lilla hjärta och jag bör göra detsamma, imorgon är en annan dag, jobbdag!

*bjuder på bild av Irma som lekte med sänglamporna imorse


Renovering

Här hemma fortsätter renoveringarna, nu med mer färg och lim... vilket gör det lite klurigt för Irma, som mer än gärna hjälper till. Så i helgen fick vi komma på lösningar som gjorde att hon kunde vara med men ändå långt ifrån lim och färg. Men små barn är smarta, så när jag tyckte att jag var smart att lägga ner hylla på golvet var Irma smartare, att krypa igenom. Och är det något Irma tycker är skoj så är det att krypa under och igenom div möbler.

 

Ny vecka nya utmaningar

Ännu en vecka har gått mellan inläggen, men det kommer iaf. Medan jag nu sliter ont på jobbet roar sig Danne och Irma här hemma. Sen i somras har jag och Irma tillsammans med 4 andra mammor och barn träffats en gång i veckan för lite lek och käk, istället för mig går nu Danne på dessa träffar :) Irma måste få träffa sina kompisar fast jag jobbar. Idag var det även start för årets första rytmik, och Irma fick träffa många kompis! Och att sjunga är roligt! 



Framsteg, gör Irma och är på god väg att börja gå. Dock försiktigt men ändå, det är ju det sötaste när de tultar fram. Något som hon däremot är riktigt duktig på är att prata, hej vad det pratas. Goa unge!

En ny vecka och 11 månader

Den dåliga uppdateringen av bloggen hänger i, vi har fortfarande inte fått något nät så därför är det lite segt just nu men häng gärna kvar för förhoppningsvis har vi nät inom kort. Ska försöka bli bättre på att uppdatera. :) När jag ändå är i "skylla-ifrån-mig-svängen" så skyller jag även på att jag är tillbaka på jobbet, så att sätta sig framför datorn är inte det första jag tänker på när jag kommer hem.

MEN nu till det roliga. Idag blir vår älskade skrutta 11 månader, om bara 1 månad fyller hon 1år!!! Kan inte bli annat än tårögd när jag tänker på de. Igår passade IRma på att busa lite med kusin vitamin Valle, bland annat blev det lite bus med en fotmassage-appart, en skum sak som hade röda prickar som åkte runt...

Idag har det vart en trött liten 11månaders skrutta här hemma. Nu på kvällen var det svårt att hålla upp kroppen, då är det tur att dte finns en snuttis och barbaflink att luta sig mot! :)






Första jobbdagen

Efter 11 underbara månader hemma med vår goding var det idag dags för min första dag på jobbet! Imorse när klockan ringde 6.30 kände jag en trötthet, för att få lite mys innan jag åkte hämtade jag in Irma till oss och låg bara och snosade. När det väl var dags att åka kom klumpen i magen, fy så här kommer det nu att vara framöver med att man inte träffar sitt barn på flera timmar! Det kändes lite bättre när jag tänkte på att hon faktiskt är hemma med Daniel och inte är på förskolan.

Att vara på jobbet gick trots allt bättre än förväntat, det var inte alls långsegt och jobbigt så detta ska nog gå bra! Jag har iaf 2 underbara godingar som välkomnar mig hem! Det blev genast soffmys och tänker nu fortsätta med att leka tror jag :) det gäller att ta vara på tiden nu inne lägdags!


En händelserik dag

Idag har det varit mycket lek för Irma! I förmiddags medan jag och Danne grävde upp en del av trädgården fick Irma busa med dubbel-mormor/morfar.

Senare kom familjen Olsson/Andersson på besök och lekte. Men mellan lek och bus måste man va lite go också, Det visade Irma o Liam :) när de satt och gav varandra snabb pussar.

Och ännu senare ikväll var det bus med hela goa släkten då Det vankades 18-års firande! Där passade Irma på att busa med kusin i trappan, hälsa på fisken och leka med en Ipad! En händelserik dag med andra ord!


Fötterna ner

För att Irma inte ska slå sig allt för mycket så har vi lärt henna hur man ska gå ner från t.ex soffan. Och vi blev förvånade över hur snabbt hon lärde sig det och gör det nu jätte bra. Visst kan det gå lite väl snabbt ibland men för det mesta sätter hon det! Man kan inget annat än att bli stolt! :) De små liven är fantastiska!



Att hjälpa till

Irma tycker det är himlans skoj att hjälpa till när vi grejar, bland annat är dammsugaren och golvmoppen extra rolig. Igår var vi ute i stugan och inte gjorde något, bara var, passade Irma på att hjälpa till med att dammsuga. Vi kan ju alltid hoppas att detta håller i sig till framtida år :)


Sångpåse

Första kvällen på nya året, och jag fick ett duns med kreativitet. Satte mig framför symaskin och trixade ihop en gardin till klädkammaren men också lite mjukisar till Irmas sångpåse. Så imorn får jag införskaffa mer tyg! Förutom skoj för Irma innehåller påsen, spindeln, lite terapi för min del!

( lägg märke till hur fåret liknar mer en albino-kamel :)


Pulka

Idag, äntligen?, kom snön. Så vi passade på att inviga både det ena och det andra! Det var Irmas vinteroverall och pulka som var högst på listan och jag tror båda var uppskattade.


2012

Gott nytt år! Vi hoppas att detta år blir lika bra som 2011. Vi firade in det nya året med Isabell och Christian och med en mycket god middag, Irma somnade sådär runt 21-22 men vaknade lägligt till 12-slaget och fick självklart vara med ich fira!

Jag är nu längre inte mammaledig :( utan nu är jag åter i tjänst och har därmed jullov fram till den 9 jan! Så nu har jag lämnat över ansvaret till pappa Danne. Tiden hemma med Irma gick otroligt fort och vi har haft så himla mycket skoj.

Irma gör nu stora framsteg i sin utveckling, bl.a. Är det ord som nä nej nänej som kommer och att kliva ner från soffan börjar ta sig. Ja det händer väldigt mycket nu! Helt plötsligt är hon stora tjejen som snart fyller 1år!

(Vi jobbar fortf på att få internet så därför är det dåligt med uppdatering.)


RSS 2.0