Museet

Go kväll!
Det är höstlov kära vänner :) det innebär att vi nu får ha pappa Daniel hemma i 2 dagar extra!! Lite roligare lite lättare! 

Men innan det blir lite lättare tog jag med mig barnen till museet där Irma fick leka av sig med kompisarna Adrian, Algot och Valle! Men med facit i hand så var det inte anpassat för 2,5åringar + att ett gäng, flera gäng!, fritidsbarn var där. Men det gick ändå, det roligaste var att gå över bron! Efter all lek styrde vi hem till mormor och morfars lgh och badade och lekte! 

Jag och Daniel avslutade kvällen på Friskis med ett gympass. Så nu är veckans träning gjord! Underbart, så resten av veckan blir nu mys!









Sämntuta

Vår lilla ängel är en riktig sömntuta! Mina nätter är helt otroliga. Har jag 'otur' så får jag gå upp 2-3 gånger, vilket är sällan. Line somnar oftast för kvällen mellan 20-21 och äter då och sen när jag går och lägger mig, sen blir nästa matning runt 5-6 på morgonen! Jag tackar ja! Det underliga är att jag trots många timmars sömn är trött på kvällarna och dagarna... Kanske får för mycket sömn 😉


Onsdagshäng!

Go kväll! 
Har landat i soffan framför Greys! Äntligen lite egentid. Onsdagar är en av de 2 dagarna som Irma är ledig. Det är jättemysigt och det är väldigt påfrestande, både för mig och för henne. Tur är så är kusin Valle också ledig så det blir mycket lek mellan dem två. Ibland blir det även öppna förskolan. Som sagt aktiviteter behövs! 

Idag var en sån dag. Ett samtal imorse och Valle kom. Det blev en härlig fm med lek och konstnärliga verk. Även em blev det fullt ös på dem! Tror nu bestämt att de sover väldigt gott!!




Benstyrka!

Go kväll!
Har landat i soffan efter en effektiv dag. Veckans sista träningspass, ben! är gjort och en härlig känsla sprider sig i kroppen. Det är underbart att vara igång och träna igen. När jag väntade Irma kunde jag träna i princip fram till förlossningen, vilket jag inte kunde denna gång. Ett bråck satte stopp efter halva graviditeten. Men nu så, bebismagen och bråcket är borta och sannerligen lite muskler också. Musklerna ska tillbaka, så är det. :) 




Sitta!

Line må vara större än vad Irma var i den åldern, vår lilla heffaklump som vi säger, men ska ändå prompt sitta upp. Trots lite slagsida, mer än ofta, är det nya att sitta upp. Får man inte hjälp upp är det lika bra att försöka själv! Och med stöd i nacken går det bra en kort stund!  Men när vi tränar på att ligga på magen är näsan långt ner :)

Förutom att försöka sitta upp gillar vi att skratta. Och Irma kan vara kul, speciellt när hon hoppar. Så vår lilla ängel är en mycket nöjd tjej! Skönt! 








Bio!

I fredags blev jag och Irma bjudna på bio av Madde och Liam! Irmas andra bio-besök, denna gång på 3D film, flygplan! Popcorn och godis käkades friskt, mest popcorn! Att ha glasögon på sig och titta på film var skumt så de åkte av och på :)

Förutom bio har jag och Irma jympat. Kort och gott, en kvalitets-tids-helg för mig och Irma! Mysigt.







RSS 2.0