Grattis!

I onsdags grattade vi min bästa mormor! En mormor som bakar gott och hjälper gärna till med att passa Irma! Tack Goa du!


+ 4kg

Häromdan fick jag en snilleblixt och klev upp på vågen.. Eftersom mitt godisätande har eskalerat och träningen minskat så tänkte jag att minst 10kg måste de va. 72kg stannade domen på och det är en våg som stämmer till fullo vet jag inte men det kändes bra iaf :)

Att träningen har minskat känns i både kropp och själ, en ond ländrygg gör sig påmind allt oftare. Så nu blir det skärpning, igen!, och 3 dagar/veckan startar nu! :)

Ha en skön påsk helg vänner!


Go kväll!

Hej
Gör ett snabbinlägg ikväll! Nu händer det, det sparkar och buffar lite från pyret! :) Irma har idag känt efter men fick ingen kick.

Förutom kickar i magen har vi fått en kick av att jympa och gå på kalas denna helg. Kalas för My och Liam var det igår i Mariebergsskogen, mycket trevligt! Nu laddar vi batterierna och gör de 4 sista arb.dagar innan påsklovet :)


En korg!

Korgen som jag beställde från Louise Interiör för några veckor sen gör sig så bra i köket! Det där lilla extra liksom :)


Nu är det bara att förstå!

Hej!
Nu äntligen börjar jag komma tillbaka till min vanliga vardag. I onsdags förra veckan packade jag och 8 tjejer in oss i en minibuss och åkte till Ljungskile för att gå en 4 dagars ledarutbildning för friskis! För att göra sagan kort så var kursen superbra och gav så mycket inspiration och kunskap, från 08,30-20,00 varje kväll matades vi med både teori och praktik!

Att vara på en sådan kurs gör att man ibland glömmer allt annat, typ att lilla pyret lever sitt liv i magen! Med tanke på all rörelse som blev då och pyrets storlek så var rörelse som sparkar eller liknande inget som märktes. Men idag var det besök hos BM och ett litet hjärta slog så fint i magen! Åh det är så gött å höra å som BM sa, nu är det bara att förstå :). Så, vi mår bra både jag och hon... ja för den lilla detaljen har jag suttit inne på nu ett tag, men det ryktas om att Irma får en lillasyster! :)

Nu ska det frossas i mat! Sveriges Mästerkock!

 


(BM besök idag)


(Kurs ETTAN!)

 


Lilla pyret!

Igår var vi in till sjukhuset och gjorde ett RUL. Å att göra ett ultraljud för andra gången var faktiskt mer avslappnade än första, denna gången var jag med på vad de skulle visa och hur jag skulle titta. Mm låter väldigt rutinerat nu men så kändes det :) Det var fantastiskt att få se det lilla pyret ligga där ihopkurad och hicka, för lik sin syster så var hickandet igång :) men till skillnad från sin syster så ville inte pyret visa upp sig utan kurade ihop sig i fosterställning ordentligt. Så nu väntar vi på att växa lite till så de ordentliga sparkarna börjar kännas.

Resultatet av RUL blev normalt. Vi blev tillbaka skickade i tiden och fick ett nytt bf, den 12 aug förväntas pyret!

Nu har vi tagit helg och imorn blir det fam.jympa och sen mello-final och käk med fam. Pettersson! Kanske blir det ordning i garderoben... :)


Små kickar!

Go kväll!
Sitter och väntar och letar kickar i magen, svårt. En liten press på sig om att man ska känna något nu finns där och gror. Ibland händer det något men det är långt från en säker känsla och ett säkert tecken. Men jag tar det ändå med ro, på torsdag är det RUL och vi får för första gången ( eller andra för mig iof) se lilla pyret, eller som Irma säger bäbis! :)

Annars då? :) jobbet är igång igen men inte länge till, om dryga 4v går vi på nytt lov. Härligt eller hur ;) Veckans första träningspass är också gjord och nu har träningslusten riktigt kickat in, där är iaf en säker känsla på kick ;) så nu är det rakt in i kaklet som gäller!


Sista lovdagen!

Det är fredag och det innebär att det är sista lovdagen på detta sportlov. Men vi sörjer inte, vi har haft ett underbart lov med ett perfekt väder. Sjuka har vi heller inte vart så nej vi klagar inte, snarare skryter ;) Å jag menar om bara 5v väntar påsklovet!!

Idag har vi kusinbus då morbror Patrik och Elisa flyttar in i huset 500m bort. Så vi har hunnit med bus både inne och ute!


RSS 2.0