Värmen!

Go kväll!
Sitter i sängen och inser fakta, tavlor hänger snett, bokhyllor är tömda och omplacerade till fel ställen, tvätten ligger på bordet, fötterna är 3ggr så stora och det är för varmt för att sova!

Har gjort ett försök till att sova men gav upp. Att bara försöka få Irma i säng var en pers idag, efter mycket om och men hittade jag henne liggandes på min träningsmatta längst in i hörnet i klädkammaren! Hehe inte bara jag som får solsting i denna familj med andra ord. Igår var en lyckosam dag regnet som kom svalkade gott. Så tyvärr alla semesterfirare och icke gravida som njuter av sol och värme så längtar jag nu efter en fin höst. Eller iaf en svalare sommardagar! Å andra sidan kan jag gärna hoppa på en förlossning också :)


Semester

 
Vi har semester och har det bra. Lata dagar på stranden och häng hemma under ACn. Att vara gravid och dessutom extremt höggravid i denna värmen är inte lätt. Min kropp är nu extra varm och svalkar inte ner sig som den borde eller brukar göra, en pool med bara is i vore skönt att hoppa i. Så lilla pyret, du är varmt välkommen nu! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul. 15, 2013

Jag har sagt det förr och säger det igen, jag blir så imponerad över vad mycket en liten människa lär sig.

Irma tränar nu för fullt med att lära sig veckodagarna, tack Bolibompa! Hon tränar också på det här med nu och sen, " först åka bil sen handla". Och det allra nyaste är nu " tyst Irma tänker" :) Lilla godingen.


Magen

I veckan blev det fotografering av magen och familjen av bästa Madde! Tusen tack!
 
 

Stugan!

Go kväll.
Igår morse vinkade jag och Irma hejdå till pappa Daniel som skulle gå på Gyllene Tider i Göteborg. För att inte spendera fredagen ensamma åkte vi ut till stugan där mormor och morfar väntade, med oss fick vi även kusin Valle och Elisa. Eftersom stugan liggar på en ö ute i vänern behövde vi inte åka långt för att komma till vattnet, visserligen blev det inge bad i Vänern däremot i badtunnan. Vi hann även med en båttur som Irma har tjatat om att hon vill åka. OCh det var en skräckblandad förtjusning att åka båt. Men efter turen skulle hon minsann åka igen, så idag blev deten tur till. Vi hann även med en tur till bondgården på öa och tittade på både ankungar, kaniner och kor och får.
 
Så nu när altanen är färdig så ska vi fortsätta med att semestra här hemma innan bebis kommer! :)
 
 
 
 
 
 

Nattning

En både tids- och energikrävande tid här hemma är här igen. Vi försöker få in en ny rutin kring nattningen av Irma. Tidigare har vi legat bredvid henne tills hon somnat, det känner vi nu att vi måste bryta inför bebisen ankomst för att underlätta dels för mig när Danne jobbar kväll. Så nu blir det lägga henne och läsa en saga och sen gå ut.

Vi började i måndagskväll och då fick jag hålla på i 1,5h innan hon tillslut somnade i vår säng, dock ensam men ändå. Andra dagen kunde jag lämna övervåningen efter dryga halvtimmen! Att hålla på såhär är inte lätt, man blir både frustrerad och full i skratt, för att hitta henne isttandes i soffan i gästrummet under en filt gör det inte lätt att hålla sig för skratt. Lilla godingen! Men skam den som ger sig och just i sådan här lägen när jag har bestämt mig för att NU ska det bli en förändring då är min envishet svår att slå. Idag gick det ganska lätt, det var några inlyft annars somnade hon på dryga halvtimmen. Förra nattnings-försöket tog 1v så jag hoppas detta försök kan gå lika smidigt.

 


RSS 2.0