Sömn!

Ibland blir inte nätterna som man tänkt sig. Irma har nu i några dagar sovit inne hos oss då hon vart sjuk och lite orolig och även så natten till idag. Strax efter 04.30 vände oroligheterna till lek. Mmm inte alls lika roligt som det låter för mamma var inte alls sugen på att läsa någon bok eller sjunga bä bä vita lamm och ville definitivt inte höra ljudet från en massa djur (app). Och till råga på allt så blev jag påmind om att jag var kissnödig när Irma väckte mig så det var ju bara att tåga upp på toa.. Efter det tröttnade jag och vände ryggen till och gav ansvaret till Danne, som inte heller var nöjd... Men jag tyckte det var rättvist då jag ändå hade haft nattningen ;)

Tur i oturen skulle jag idag bara sitta och rätta en massa nationella prov i sv och ma. Så för första gången på jobbet kom jag i mjukisbyxor med en snygg överdel till visserligen och ett par converse! Gick hur bra som helst men kommer inte lägga till outfiten till mina vanliga arbetskläds-outfit!


Måndag baby!

Måndag och nedräkning till sommarlovet har börjat, 45 dagar/ 1,5 månad/ 6veckor, ja ni fattar det är inte långt kvar. Hela familjen går på ett 8v långt sommarlov fullt med spänning på att få träffa lilla pyret!

Och på tal om sommar så är träningen inför strand-looken igång, nej skämt å sido men träning blir det fast för att min kropp mår mycket bättre av det! Så äre! Idag blev det ett ryggpass och efter att jag kört 2 rep i rodden upptäcker jag till min förvåning att vikten jag ställt in inte alls stämmer då det ligger 3kg extra på :) lite plus i kanten där! Men jag har sagt det förut och säger det igen, det är segt att bara underhålla musklerna, jag vill ju liksom öka. Men snart så ;)


Långhelg...

Go kväll!
Denna helg startade för Irma redan igår och för mig idag då lilla hjärtat varit sjuk men är nu på klar bättringsväg! Febern är borta så nu ska vi bekämpa hostan. Så idag har jag och Irma hängt hemma i soffan och sen en stund på em varit ute i trädgården, frisk luft är trots allt både bra och skönt fast man är lite snorig och hostig!

Jag och Danne fick oss i em ett lättare träningspass genom att skrapa av två släp med grus och sen släpa upp en massa jord och skräp på släpet. Så nu är vi igång med att fixa trädgården! :) Äntligen!!


Irriterad!

Blir måttlig irriterad när jag nu 3 gånger försökt ladda upp ett inlägg via 3G nätet och det funkar inte!!! Grr!

Så nu får ni läsa detta och tänka 2 timmar tillbaka! :)

Tränad och klar! Känns alltid lika bra. Bra uppladdning inför storhandlingen nu. Bäst att trycka i mig en banan så inte godishyllan blir attraktiv ;)

Imorse hade jag gärna stannat hemma med Irma då hon igår kväll drog på sig en retlig hosta som gjorde ont i halsen.
- Mamma blåsa! Och pekar i munnen.
Ja att vara 2 år med halsont är inte lätt. Men vi hoppas på att det inte utvecklas till något värre. Men som det ser ut nu så blir det vab imorn.


(Pics från helgen!)


Det är grönare på andra sidan!

Nu när vi kallar det vår ute så är det också dags att ta tag i trädgården, och som jag längtat!! 2 altaner ska byggas, en sandstrand till Irma och pyret ska anläggas och lite snygga till här och där. Mmm det är en del men ska bli kul, jag kan redan se resultatet framför mig! Just nu är det en otrolig taskig gräsmatta och trädgård men ska göra ett ryck nu ihelgen. Bra råd och tips hämtas från Olle Berg. (Och ja, det är grönare på andra sidan :)

Härliga pelargoner som inhandlades förra veckan, står nu inne och väntar på lite mer värme!


1 av 3!

Första passet i gymmet denna veckan är gjord. Ett härligt ryggpass blev det och nu var verkligen magen ivägen, så till nästa gång får det bli en annan övning fast som tränar samma muskler :) ja att träna och vara gravid kan vara lite klurigt men ack så nödvändigt, iaf för mig! Och medans jag tränar och grejar passar pyret på att vila upp sig inför kvällens aktivitetspass. För som med Irma är det livat när jag sitter i soffan eller går och lägger mig! :)

Psst, v24 klev vi in i idag! Hej å hå!

(Bättre bilder än dessa blir det inte) ;)


Nära till havet!

Inredningstidningarna och styleroom är nu två bra inspirationskällor. Vi går i idé-tankar kring vardagsrummet och allt lutar åt havet. Både jag och Danne gillar havet som sagt så färgerna vitt, blått och grått är de som figurerar här hemma. Lite sköna växter också på detta så vore det kanon! Men tänk vad härligt om Bygglov kunde komma och fixa allt!!! Dröm!

Vi har inte bara spånat inredning i helgen.. Jag och Irma kickade igång lördagen med en tur till skogen och lekparken. det blev också grillat hemma hos fam. Pettersson och idag var det jympa och blomshopping! Så det var en bra helg! Imorn kör vi måndag :)


Att inte öka!

Äntligen var det dags för ett gympass! Åh så härligt det var att komma dit och slita och dra i vikterna. Ett ryggpass var det som blev gjort idag och nu gjorde sig magen påmind och ivägen! Fast på ett bra sätt. Men oj vad svårt det var att inte lägga på vikter, för trots allt så är jag inte där för att bygga muskler utan underhålla de som en gång var aktiva ;) och förbereda kroppen inför ett massarbete!

Så imorn kör vi på igen! Underbart!!


Leta bebis

Jag bara älskar denna sol som är nu! Ljust och härligt och snön den bara försvinner! Japp I love it! Däremot är det inte lika roligt att natta Irma då hon anser att det fortfarande är lektime så länge det är ljust! Men vi kämpar på. Igår var det återigen dags för jobb, jag ska erkänna att efter 10 härliga lovdagar så infann sig ångesten på söndagskväll. Men, ångesten försvann när vi flyttade ut klassrummet till Vänern!

Ikväll var det bebis letande, Irma kände för fullt på magen efter lilla pyret. Till slut gav hon upp och letade på Dannes mage ist ;)


En tidig kväll!

Redan kl.17 ikväll sov vår lilla prinsessa och gör fortfarande! Vi gissar på att allt bus med kusin igår och mycket sent i säng i kombo med tidig morgon, 45min lunch-vila och bara bus med kusin och kompisar idag gjorde sitt. Godingen hann knappt landa i soffan förut innan hon somnade. Så utvilad till förskolan kommer hon vara i alla fall!

Idag har det varit en riktig bjudar dag. Först lunch och fika hos brorsan och sen em. fika hos fam Pettersson! Härligt och mysig avslutning på lovet! Jympa har vi också hunnit med idag, något som är mycket uppskattat hos Irma!

Nu blir det häng framför Maria Wern!


Dålig update!

Hej världen!
Vi har haft lov, ett långt härligt soligt påsklov. Ett liv som vi började med att ladda upp en godisskål för alla gubbar och kärringar... Som inte kom! Nog om det, vi har hunnit fixat garderoben och gjort en rensning både ute och inne annars har vi bara hängt ute i solen. Igår blev vi bjudna på showen R.E.A, en riktigt kul show om vardag helt enkelt! Härligt att få skratta i 2 timmar!

Magen och pyret växer och hon kickar på för fullt, inte fullt så kraftfulla kickar men de känns! Mysigt värre, så nu ska jag bara få Irma att känna en :)


RSS 2.0