Träning

Som vanligt har jag alltid en snygg outfit efter att jag har tränat! Den här gången var det kängor, 3/4-byxor och en stickad kofta!

 

Annars fungerar träningen bra! Nu dock är det bara tunga vikter som gäller, gymmet alltså! Det är jag och min mage som springer runt där inne och sliter i kablar och hantlar!

Vid pennan / T



Storlek

Att vara gravid innebär en massa frågor om hur mycket man har gått upp i vikt och självklart när man ska ha! Jag tycker själv att jag inte har gått upp så märkvärdigt mycket...än.. för vitt jag vet så har jag gått upp runt 8-9 kg. De är iaf tillräckligt stort för att jag ska behöva låna några tröjor av Daniel!

Jag fick en fråga igår när det är dags, om det är dags till sommaren? Personen blev chockad när jag sa att nej, i början av feb är det dags :) Personen i fråga tyckte jag var liten...vilket jag har hört fler påpeka... å faktiskt är det ganska skönt att inte vara allt för stor! Men som sagt, jul har inte vart än och det är trots allt dryga 2,5 månad kvar..så jag misstänker att det kommer bara smälla till så är jag större!

   



Daniel passade på att få sig några kickar :) Men som vanligt blir det lugnt strax efter att han har lagt handen på magen...


Vid pennan / T


knuff och puff

Det börjar bli allt mer tydligt med rörelser! Det knuffas och det puffas på ordentligt nu, vilket är så himla skönt och roligt. Det är en underbar känsla att känna att det rör sig. Vår älskade gör nu även större rörelser så som vänder sig, det suger tag inne i magen och det känns tydligt att ställning byts! I och med alla rörelser och att älskade växer blir det färre sovställningar för min del, det innebär ryggläge och ibland på vänster sida! :)



Vid pennan / T

Fars dag

Eftersom vi med stormsteg närmare oss verkligheten med en liten i famn firas fars dag halft här hemma! Det innebär också att mannen här hemma ska få ett paket när han kommer hem..för jag vet att han kommer bli världens bästa pappa :)

Eftersom det är slipsar och strumpor som gäller på fars dag så ska han självklart få en slips! Dock bara en halv, med tanke på att hans lilla ligger fortfarande skönt hos mig! Så för att få ett helt paket, får han vänta ett helt år!

   

En pappa som däremot ska få ett HELT paket och en jätte kram idag är MIN pappa! Min pappa är världens finaste bästa pappa! Han ställer alltid upp för en och ger råd och hjälp vid div. saker! Så Grattis pappa på din dag!



Vid pennan / T


Soffbord

En fördel med att vara gravid är att jag numera kan ställa saker på magen utan! att de ramlar ner! :) Bra när det vankas fruktsallad eller godis :)



Vid pennan / T


RSS 2.0