V.34

På måndag slår det om, vi lämnar v34 och välkomnar v35! Tiden har gått fort och nu blir det till att njuta de sista veckorna. En gipsgjutning av magen ska göras, jag gjorde en när jag väntade Irma så det ska bli kul att göra en till och jämföra :)

Magen växer för var dag och så gör även mina ben, iaf smalbenen. Lite vätska hoppas jag på! Pyret hon rör sig allt mer långsammare men kan allt göra väsen av sig. Hon knuffar och trycker. Mysigt samtidigt jobbigt. Irma säger allt oftare att mamma har bebis i magen och pekar på spjälsängen och säger bebis säng. Goding! På torsdag ska vi ner till BM och förhoppningsvis har pyret vänt sig nedåt om inte så blir det till att stå på händer!

Men tills dess sitter jag som vanligt i soffan ;)


Semesterglidare.

Ursäkta min frånvaro. Min tid just nu ägnas åt att ordna hemmets utsida och vara på semester. Så jag blir ganska dålig på att uppdatera här :)

Men en kort resumé av de senaste dagarna kan jag nog printa ner. Dagen innan midsommar gick jag och Danne på semester. Midsommarfirandet blev som förra året, lunch och dans på Alsters Herrgård, iaf för Irma och Danne då jag låg hemma och vilade upp mig, senare på kvällen blev det grill och spel hemma med goda vänner. En tur till Ullared och Uddevalla hann vi också med. Sen hem och bygga vidare på altan. Sen semester till Åtvidaberg och hälsa på Jenny och Rickard.

Så första semesterveckan är snart gjord. Och några längre resor blir det inte då bebis mer än gärna gör sig påmind :) Så det blir att njuta hemma och kanske en å annan dag på stranden!


Sommarlov

Go förmiddag!

Igår var det fredag, inte vilken fredag som helst utan skolavslutnings-fredag! Det innebär SOMMARLOV. Vi jobbar visserligen 2 och 4 dagar till innan det vankas långledigt, och spec för mig :)

Vi är, som vanligt, i full gång med att bygga. Altanen börjar ta form och nu saknas det BARA en vägg och tak. Taket är visserligen på ingång men det är lite till som måste fixas. Medan vi bygger och fixar ska också Irma underhållas och just nu är cykeln ett mycket bra underhållningsredskap! Att cykla är det bästa som finns! Just nu iaf ;) Cykla och tjata, för vår lilla dam hon pratar och pratar och frågar och undrar och berättar och sjunger. Ja det går i ett där med! Härligt!

Nu blir det att ladda med pepp till sambon som ska ta sig runt statsloppet på inlines! Go Go Go!


Skolavslutningen igår!


Våra egna jordgubbar växer för fullt!


Glasshäng med grannen!


Att icke glömma...CYKELN! den bästa vännen!


Ångest!

Go kväll på er!

Mannen sliter ute med att bära in plank och jag "latar"mig i soffan. Att inte kunna träna som vanligt pga bråck och bygge av altan gör mig ångestfylld. Har så mycket ångest över detta. Känner mig bara lat och plufsig. Men efter att altanen är klar får det bli träning ändå. Få tillbaka lite go känsla i kroppen!


RSS 2.0