Bap ba bap

Oj vad det händer saker med Line! Hon pratar som aldrig förr och mycket bap bap ba ba, och tittar lite roat på oss och skrattar! Är mycket mammig är hon också, mamma är det bästa och tryggaste som finns, framför allt när män närmar sig och på kvällskvisten när vem som helst närmar sig. Gråter som bara den och när jag tar henne är det som att trycka på off-knappen. 

Förutom att prata har vi passat på att varit ute i det härliga vårvädret och hängt i trädgården och i lekparken. Och Irma är så otroligt go mot henne, igår erbjöd hon sig att åka tillsammans med Line i rutschkanan. Härligt att se! Mina tjejer!





Gunga!

Nu när Line kan sitta själv har vi haft premiär i gungan! Och det var skoj, kittlade härligt magen. Förutom att gunga är det mycket sitt i gåstolen som står still :) och får hon den i rörelse så är det bakåt! Så än så länge håller hon sig på mattan ;) är med andra ord kvar där jag lämnade henne! 

Förutom art göra försök till att ta sig framåt har vi hängt mest hemma detta sportlov, startade lovet med magsjuka, mindre kul! Så nu tar vi nya tag inför påsk! :) 




RSS 2.0