Förevigad

Så har vi nu förevigat magen och Lillens boende lite till förutom med bara kort, vi har nämligen gipsat magen! Jag var till en början väldigt nervös över att gipset inte skulle lossna från kroppen men med all vaselin som jag hade på så gick det jätte bra! Det slutade med att jag fick stå och hålla i magen så Daniel kunde gipsa på lite fler längder så den inte skulle vara allt för tunn. Nu står den på golvet och ska finjusteras, sen ska den hängas upp på väggen!



För övrigt har helgen tickat på i vanlig takt och längtan efter Lillen blir bara större! Nu är det bara 1 månad kvar till BF, vilket känns helt otroligt! Till veckan har vi fullt schema med husvisning, visning av förlossningsavd och sista föräldragruppsträff, iaf tills alla bebisar är ute! :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Ser ju ut som det gick jättebra med gipset :)



Inget besök på akuten med en fastgipsad mage ;) Bra!

2011-01-09 @ 20:37:26
URL: http://olssonandersson.blogspot.com
Postat av: Fia

Vilka härliga förberedelser ni har för er! :) Kul! Och nu ska du se att den sista månaden kommer kännas både som en evighet och som om blixten rusar fram ;) Ska bli kul och se framöver vem som bott i din mage!



Vart tittar ni på hus? Spännande!



Kram

2011-01-11 @ 11:06:20
URL: http://fisfia.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Hej! Vill också göra en gipsavgjutning. Kan du inte beskriva lite mer ingående hur ni gjorde, vad ni använde och var ni köpte materialet?? Superfin mage förresten!:)

Kram

2011-01-12 @ 10:56:33
URL: http://corneliashus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0