Utsliten





Jag sliter hårt på vår soffa just nu, även soffan på jobbet får stå ut ned några sittningar från mig! Eftersom jag fortfarande hänger i på jobbet slår min trötthet till när jag kommer hem, så soffan är otrolig skön att landa i då. För att fördriva min kvällstid med lite mer kvalité och inte bara med sömn plöjer jag genom VÄNNER-serien. (Självklart umgås jag även med min underbara man i livet) Visserligen är jag snart färdig med VÄNNER vilket jag nu i efterhand ångrar lite...jag må komma behöva något bra att titta på om 1v när jag ska ligga hemma och vila! Men det är väl inte värre än att jag får ta tag i andra saker och se andra serier om så behövs..

Kommentarer
Postat av: AnnaMalin

Tackotack! :-)



Det är bara bra med oss! Förutom en envis foglossning :P Men det är så nära nu, så ev några veckor te får en stå ut med... ;-) Ang sammandragningar - det är en del sådana under dagen, men få känns sådär "mensvärk-aktigt" även om det blivit fler än tidigare. Ibland strålar det i ryggen. Hur är det för dig?



Kram!

2011-01-27 @ 19:43:31
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Postat av: AnnaMalin

Eller hur, vad jag förstått säger de där sammandragningarna inget om när själva förlossningen kan komma att ta vid. Vilket gör det hela väldigt spännande - det kan ju vara närsom samtidigt som det kan dröja! Men vi får hoppas att vi inte behöver vänta på våra skruttar alldeles för länge iaf :-)

2011-01-27 @ 19:53:44
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Postat av: Fia

Å va skönt för dig att snart få gå hem och vara ledig! :)

2011-01-27 @ 21:16:05
URL: http://fisfia.blogg.se/
Postat av: Maria

Kan rekomendera sex and the city, glee och om du saknar sommaren skärgårdsfoktorn :)

2011-01-28 @ 17:11:08
URL: http://mariabus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0